پناهندگی می تواند تفسیر مشابهی از مهاجرت باشد، اما تفاوت های زیادی بین پناهندگی و مهاجرت وجود دارد. پناهندگی با ویزای توریستی ایتالیا روشی غیرقانونی تلقی نمی شود، اما فراز و نشیب های زیادی در انجام این کار برای پناهجو وجود دارد که ممکن است غلبه بر آنها کمی دشوار به نظر برسد.
پذیرش درخواست پناهندگی در ایتالیا بستگی به نظر پلیس اداره مهاجرت ایتالیا دارد و در نهایت پذیرش یا رد توسط پلیس مشخص می شود.
از سال 2000 تا به امروز تعداد مهاجران در کشورهای اروپایی افزایش چشمگیری داشته است و همین امر باعث شده است که کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا قوانین سختگیرانه ای را برای درخواست پناهندگی یا اقامت دائم در نظر بگیرند.
پروسه اخذ پناهندگی در ایتالیا با ویزای توریستی زمان بر است و گاهی اوقات حساس است. اگر به طور جدی به این موضوع فکر می کنید یا اگر قصد دارید زندگی جدیدی را با پناهندگی در ایتالیا تجربه کنید.
کارشناسان مهرآسیر این فرصت را برای شما فراهم می کنند. پس بدون اتلاف وقت با کارشناسان مجموعه مهرآراسیر تماس بگیرید و شک و تردید خود را برطرف کنید.این گروه همچنین زمان سفارت ایتالیا را برای دریافت هر نوع ویزای ایتالیا هماهنگ می کند.
پناهندگی در ایتالیا با ویزای ایتالیا توریستی
پلیس پناهندگی ایتالیا درخواست های پناهندگی در ایتالیا را برای پناهندگی المان با ویزای ایتالیا بررسی می کند، روند پناهندگی طولانی تر از آن چیزی است که پناهندگانی که به ایتالیا سفر می کنند تصور می کنند.
این روند طولانی گاهی بیش از 12 ماه طول می کشد! ایتالیا یکی از اعضای کنوانسیون ژنو است و بر اساس مفاد این کنوانسیون، پناهندگانی را می پذیرد که به دلیل مذهب، مذهب، نژاد یا فعالیت در گروه های سیاسی و اجتماعی مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند.
باید به این نکته مهم توجه کنید که رد درخواست پناهندگی ایتالیا یکی از اتفاقات احتمالی است. با آشنایی با قوانین ایتالیا، در صورت رد مجدد درخواست شما ظرف 30 روز، با درخواست مجدد برای پناهندگی یا درخواست تجدید نظر، این فرصت را خواهید داشت که خود را از شرایط موجود رها کنید.
در سال های اخیر، ایتالیا به عنوان دروازه ای برای پناهجویان برای ورود به بهترین کشورهای اروپایی، کشورهای توسعه یافته، که بسیاری از مردم علاقه مند به ادامه زندگی بودند، تلقی می شد.به همین دلیل ایتالیا با وجود داشتن قوانین سختگیرانه در مورد درخواست پناهجویان، در حال حاضر شرایط سختی را در این زمینه در نظر گرفته است.
اتباع کشورهایی مانند ایران می توانند از طریق ویزای توریستی ایتالیا برای پناهندگی در ایتالیا اقدام کنند. اما تأیید هویت ضروری است، همانطور که شرایط خاصی که متقاضی را وادار به درخواست پناهندگی می کند، ضروری است.
متقاضی پناهندگی در ایتالیا باید دارای اختیارات کافی برای اثبات شرایط ویژه ای باشد که در آن قرار دارد، مانند حکم اعدام، شکنجه، مجازات، خطرات مالی یا جانی و غیره.
درخواست پناهندگی ایتالیا با ورود قانونی و پناهندگی آلمان برای افغانها
پس از ورود به ایتالیا، هر زمان که بخواهید می توانید درخواست پناهندگی خود را در ایتالیا ارسال کنید. هیچ مهلت یا شرایط خاصی برای ثبت درخواست پناهندگی قانونی ایتالیا وجود ندارد.
اما به خاطر داشته باشید که برای درخواست پناهندگی باید مجوز و مدارک خاصی برای ارائه به پلیس مرزی ایتالیا داشته باشید. موارد خاصی وجود دارد که می توان از آنها برای افزایش شانس پذیرش پناهجوی ایتالیایی استفاده کرد.
اگر با یک وکیل خوب یا کارشناسان واجد شرایط پناهندگی در مجموعه مهر آراسیر مشورت کنید، شانس شما برای پناهندگی در ایتالیا افزایش می یابد. ضمنا می توانید درخواست پناهندگی خود را به زبان مادری و کاملا صادقانه بنویسید یا آن را به زبان ایتالیایی ترجمه کنید.
پناهندگی با ورود قانونی به ایتالیا نیز امکانپذیر است، هر چند که پناهندگی انتخاب ایده آلی برای زندگی در یک کشور اروپایی نیست، اما شاید این تنها راهی است که برخی از افراد انتخابش می کنند.
بیشتر بخوانید:
مهم ترین نکات در را بطه با پناهندگی ایتالیا با ویزای توریستی
پناهندگی ایتالیا با ویزای توریستی جزو رایج ترین گزینه هایی است که بسیاری از افراد آن را با توجه به شرایط خاص اجتماعی، سیاسی یا اقتصادی انتخاب می کنند.
اما با توجه به قانون دوبلین که در سال 1997 به تصویب رسید و طی نوبت های متوالی اصلاحیه هایی روی آن انجام شد، در حال حاضر شرایط درخواست پناهندگی در کشور ایتالیا تفاوت های بسیاری با شرایط موجود در پیش از سال 1997 دارد.
قانون دوبلین صراحتا مشخص می کند که هر یک از پناهجویانی که وارد کشورهای اروپایی به منظور دریافت پناهندگی می شوند، در صورت دسترسی به اولین کشور امن باید درخواست پناهندگی خود را ارائه نمایند.
کشور امنِ اول مسئول رسیدگی به درخواست پناهندگی متقاضی است و تمامی مراحل انگشت نگاری برای قبولی یا رد درخواست در همان کشور اول انجام می گیرد.